Aston Villa pyrkii edelleen vahvistamaan alkavan kauden hyökkäyskalustoaan, vaikka se onnistuikin jo kiinnittämään Emi Buendian Norwichista. Villa on tavoitellut hanakasti, mutta toistaiseksi turhaan Arsenalin Emile Smith-Rowea, mutta verkot ovat myös Saksan vesillä. Vahvistusten tarve vain kasvaa entisestään, jos Villa suostuu myymään Jack Grealishin Manchester Citylle.

Villan kiikarissa on Sky Sportsin mukaan Bayer Leverkusenin laitalinkki Leon Bailey. 23-vuotiaalla Jamaikan maajoukkuepelaajalla on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä, mutta hän on ollut jo pidempään eri valioliigaseurojen kiikarissa. Nyt kisaan Baileysta on liittynyt Aston Villa.

Viime kesänä Baileyn hankintaa harkitsivat Manchester United, Manchester City, Liverpool, Tottenham ja Everton, mutta Leverkusenin 40 miljoonan punnan hintapyyntö oli tuolloin liikaa.

[readmore from=Aston-Villa]

Kingstonissa, Jamaikalla syntyneen hyökkääjän kerrotaan olevan Manchester Cityn Raheem Sterlingin hyvä ystävä. Baileyllakin oli aiemmin mahdollisuus edustaa myös Englantia maajoukkuetasolla isovanhempiensa kansallisuuden ansiosta, mutta hän valitsi lopulta Jamaikan maajoukkueen.

Leverkuseniin Bailey siirtyi belgialaisesta Genkistä vuonna 2017. Hän on pelannut Leverkusenissa yli 150 virallista ottelua. Näissä Bailey on tehnyt 39 ja syöttänyt 26 maalia. Leverkusenissa Bailey on pelannut Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradeckyn seuratoverina.