Saksalaisseura Bayern München ei ole luopunut ideasta hankkia Leroy Sané riveihinsä. Sané oli Bayernin tähtäimessä kesällä, mutta paha loukkaantuminen pilasi mahdollisen siirron Baijeriin.

Saksan maajoukkueen ja Manchester Cityn laituri kärsii polven eturistisidevammasta. Hiukan ennen kauden alkua loukkaantunut Sané palaa kentille vasta vuoden 2020 puolella.

Bayernin hallituksen jäsen Edmund Stoiber ei tyrmää ajatusta siitä, että Bayern voisi hankkia Sanén riveihinsä tulevaisuudessa.

– Sanésta oli keskusteluita. Valitettava loukkaantuminen ja sen vaatima leikkaushoito katkaisivat sopimuksen, Stoiber kertoi Sport Bildille.

– Katsotaan, miten asiat etenevät. Hallituksen puheenjohtajana ja hallintoneuvoston jäsenenä minulla on suuri usko urheilulliseen johtamiseen. Jos he ovat näin suuren siirron kannalla, se on hyväksyttävää.

Bayern ei ole tullut tunnetuksi isojen siirtokorvausten maksajana. Sanén tapauksessa on oletettu, että saksalaisjätti olisi joutunut maksamaan Valioliigan hallitsevalle Manchester Citylle yli 100 miljoonan euron korvauksen 23-vuotiaasta.