Saksalaislaituri Leroy Sanén lähtö Manchester Ciystä Bayern Müncheniin on enää sinettiä vaille valmis. Useat lähteet kertoivat tiistaina, että saksalainen siirtyy Bayerniin viiden vuoden sopimuksella. Lue lisää tästä!

Sané, 24, saapui Manchesteriin kesällä 2016 Schalkesta noin 50 miljoonalla eurolla. Siirtosumma Bayerniin siirtyessä tulee olemaan hieman pienempi.

Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kommentoi saksalaisen lähtöä torstain Liverpool -kamppailua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa keskiviikkona.

– Näyttää siltä, että hän siirtyy pois, mutta sitä ei ole vielä lyöty lukkoon. Pieniä yksityiskohtia on vielä sovittanana, mutta näyttää siltä, että hän lähtee Bayerniin. Toivotamme hänelle onnea matkaan ja kiitämme yhteisistä vuosista, Guardiola totesi.

– Hänellä alkaa uusi vaihe elämässään upeassa seurassa. Hän halusi lähteä. Jokaisella on oma elämänsä, ja hän päätti mennä eteenpäin. Olisin halunnut hänen jäävän, mutta hän uskoi olevansa onnellisempi ja parempi siellä, espanjalainen päätti.

Lähde: BBC