Englannin Liigacupin eli Carabao Cupin kolmannen kierroksen otteluparit arvottiin myöhään keskiviikkoiltana, sen jälkeen kun toinen kierros oli pelattu yhtä ottelua vaille valmiiksi. Onnetar ei tällä kertaa asetellut ohjelmaan kuin yhden valioliigajoukkueiden keskinäisen, jossa Brighton isännöi Aston Villaa. Muutoin daavidit pääsevät joukolla haastamaan goljateja.

Kilpailun tässä vaiheessa mukaan tulevat Valioliigan viime kauden seitsemän parasta joukkuetta. Voittoa puolustava Manchester City kohtaa vieraskentällä Mestaruussarjan Prestonin. Kenties eniten huomiota Englannissa herättää kuitenkin Portsmouthin ja Southamptonin välinen etelärannikon derby. Rakkaat viholliset ovat kohdanneet viimeksi yli seitsemän vuotta sitten.

Chelsean vastustaja selviää vasta 10. syyskuuta, sillä tiistaille suunniteltua Grimsby-Macclesfield -ottelua ei pystytty pelaamaan kaatosateen vuoksi.

Grimsby Town F.C.

@officialgtfc
It’s that fine rain... #GTFC

Ottelut pelataan 23.9. alkavan viikon aikana. Pelipäivät tarkentuvat myöhemmin. Suomalaispelaajien seuroja ei kilpailussa enää ole mukana.

3. kierroksen otteluparit:

Wolves-Reading
Oxford-West Ham
Watford-Swansea
Brighton-Aston Villa
Sheffield United-Sunderland
Colchester-Tottenham
Portsmouth-Southampton
Burton Albion-Bournemouth
Preston-Manchester City
Manchester United-Rochdale
MK Dons-Liverpool
Luton-Leicester
Chelsea-Macclesfield/Grimsby
Arsenal-Nottingham
Crawley Town-Stoke
Sheffield Wednesday-Everton