Entinen Valioliiga-seura Sunderland on pudonnut omaan kokoluokkaansa nähden pienehköön Ykkösliigaan, mutta Liigacupissa se ei näkynyt keskiviikkona. Sunderland nimittäin pudotti pääsarjassa pelaavan Burnleyn 3−1-vierasvoitolla.

Burnley johti ottelua, mutta Sunderland siirtyi kahden maalin johtoon toisen puoliajan alkupuolella, eikä Sean Dychen luotsaama kotijoukkue toipunut takaiskuista.

Everton puolestaan oli vaikeuksissa Ykkösliigan Lincolnin kanssa. Lincoln iski salamamaalin heti ensimmäisellä minuutilla ja tasoitti pelin vielä 2−2:een, kun peliä oli pelattu 70 minuuttia. Everton voitti lopulta 4−2 pienten hankaluuksien jälkeen.

Valioliigassa pelaavien Newcastlen ja Leicesterin ottelu eteni 1−1-tasapelin päätteeksi rangaistuspotkuille, jotka Leicester vei nimiinsä. Myös Bournemouth pudotti vastustajansa Forest Greenin rangaistuspotkukilpailussa, kun peli oli muuten maaliton.

Jatkoon etenivät myös QPR:n 2−0 kaatanut Portsmouth, Rotherhamin 1−0 nujertanut Sheffield Wednesday ja Cambridge Unitedin lukemin 6−0 murskannut Swansea.