Aston Villa eteni tiistai-iltana Englannin liigacupin finaaliin. Se voitti kotikentällään Leicesterin lukemin 2-1 välierien toisessa osaottelussa, ja eteni yhteismaalein 3-2 finaaliin.

Leicesterillä oli heti pelin alussa muutama hyvä paikka siirtyä johtoon, mutta se ei kuitenkaan siinä onnistunut. Kotijoukkue sen sijaan kykeni iskemään ottelun avausmaalin, kun kamppailua oli pelattu 12. minuuttia. Matt Targett laukoi pallon verkkoon boksin sisältä Jack Grealishin hyvästä syötöstä.

Vierasjoukkue Leicester hallitsi toista jaksoa, ja se onnistuikin nousemaan kamppailussa tasoihin 72 minuutin kohdalla Kelechi Iheanachon toimesta. Mies sai maaliinsa loistavan syötön Harvey Barnesilta.

Pitkään näytti siltä, että finaaliin menijä ratkaistaan rangaistuspotkuilla. Aston Villa onnistui kuitenkin ratkaisemaan kamppailun lisäajan kolmannella minuutilla. Ahmed Elmohamady löysi syötöllään takakulmalta Trézéguetin, joka laukoi kotijoukkueen loppuotteluun.

Aston Villa

@AVFCOfficial
ASTON VILLA ARE THROUGH TO THE CARABAO CUP FINAL! 😍

UNBELIEVABLE SCENES! 🙌

#AVFC #CarabaoCup

Ottelun jälkeen nähtiin niin sanottu ”pitch invasion”, kun kotijoukkueen kannattajat ryntäsivät kentälle sankoin joukoin.