Manchester Unitedissa komean uran luonut Paul Scholes on huolissaan seuran nykytilasta.

Vuonna 2013 lopettanut Scholes antoi ESPN:lle tiukkoja näkemyksiä. Scholes näki, että pahimmat kilpailijat nauravat Punaisille paholaisille.

– United on kuin takavuosien Liverpool. United tekee aivan samat virheet kuin Liverpool.

– Liverpool ja Manchester City vaihtoivat ennen managereita ja pelaajia joka vuosi ja hapuilivat. United on nyt kääntynyt samaan suuntaan. Tuntuu, että he nauravat nyt nyt meille.

Unitedissa kesällä 2016 aloittanut José Mourinho on purnannut jopa julkisesti seuran toimista siirtomarkkinoilla, vaikka United on pulittanut portugalilaismanagerin aikana markkinoilla noin 350 miljoonaa puntaa.

Scholes ja Mourinho tunnetaan kireistä väleistään. Scholes, 43, heittikin lopussa pienin piikin – vaikka muistutti, että Mourinho ”on edelleen huippuvalmentaja”.

– En usko, että Unitedissa on hirveästi puutetta laadusta. Tarvetta on ehkä vielä muutamalle huippupelaajalle, esimerkiksi linkille keskustan ja hyökkäyksen väliin ja tasapainottavalle keskustan pelaajalle.

– Tuntuu, että jokainen uusi pelaaja on vaikeuksissa Unitedissa. Jopa Lionel Messi räpiköisi Unitedissa, jos hankkisimme hänet tähän joukkueeseen.