Liverpool suunnittelee Barcelonan keskikenttäpelaajasta André Gomesista korvaajaa Emre Canille, jonka sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, kertoo espanjalainen Mundo Deportivo.

MD:n mukaan Liverpool on ollut jo yhteydessä 24-vuotiaaseen Gomesiin, jolla on ollut vaikeuksia murtautua Barcelonan pelaavaan kokoonpanoon.

Portugalin kanssa Euroopan mestaruuden voittanut Gomes siirtyi Barcelonaan kesällä 2016 Valenciasta. Hän on pelannut katalonialaisten riveissä 73 ottelussa.

Barcelonan kannattajien hampaisiin joutunut Gomes paljasti taannoin, että jatkuvalla kritiikillä ja omien fanien viheltelyillä on ollut ikävä vaikutus hänen pelaamiseensa. Gomes kertoi, että edelliset kuukaudet ovat olleet ajoittain hänelle ”yhtä helvettiä”. Rehellisen ulostulon seurauksena hän on saanut tukea niin joukkuekavereiltaan kuin kannattajiltakin.

Liverpool on jo pitkään joutunut suunnittelemaan tulevaisuutta ilman 24-vuotiasta Cania. Saksan maajoukkuepelaaja ei ole suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta, ja hänet on yhdistetty siirtohuhuissa jo pitkään ja vahvasti muun muassa Italian hallitsevaan mestariin Juventukseen.

MD:n mukaan Liverpoolin manageri Jürgen Klopp näkee Gomesin täydellisenä korvaajana Canille.

Klopp ja Liverpool saattavat kuitenkin joutua tarjouskilpaan Gomesista, sillä italialaisen Tuttosportin mukaan myös AC Milan on tarkkaillut portugalilaisen otteita.