Valioliigan lauantain yksi kiinnostavimmista otteluista pelataan Liverpoolissa, Anfieldilla. Viasatin näyttämässä kamppailussa Rafael Benítez palaa jälleen kerran entiselle kotiareenalleen. Liverpoolin fanit tulevat jälleen antamaan oman suosionsa ”Rafalle”, mutta se jääkin ainoaksi ilonaiheeksi Benitezille – ainakin näin uskoo maalivahtilegenda Antti Niemi.

– Newcastle on vahva kotonaan, heikko vieraissa. Näkisin, että Newcastlella olisi pieni sauma tämän hetken Liverpoolia horjuttaa kotikentällä, mutta saumoja ei Anfieldilla ole. Liverpool on hirmuisessa iskussa, Niemi arvioi Valioliiga.comille.

– Liverpoolin hyökkäyspeli toimii. Se toimii niin hyvin, ettei puolustukselle jää niin paljon hommia. Tämä sitten näkyy tulostaululla. Yhden helpon maalin päästäminen ei enää maksa pisteitä, kun maaleja tulee Liverpoolin kannalta oikeaan päähän niin paljon.

Antti Niemen mukaan Barcelonaan siirtyneen Philippe Coutinhon perään ei kannata haikailla. Muut ovat korvanneet brassitaiturin mainiosti.

– Liverpool on koko kauden tehnyt tilanteita paljon, mutta viimeistely on ollut sitä sun tätä. Nyt kun viimeistelyyn on tullut tarkkuutta, se näkyy. Firmino, Mané ja Salah tuntuvat osuvan tasaisesti, Niemi sanoo.

– Tässä on muodostumassa todella kovan luokan hyökkäystrio, ihan kansainvälisellä mittarillakin. Coutinhoa ei juuri kaipailla enää.

Liverpool ja Newcastle kohtaavat lauantain myöhäisottelussa. Ottelua voi seurata Viasatin ja Viplayn kautta.