Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei ole huolissaan hänen joukkueensa kehnosta kenraaliharjoituksesta Mestarien liigan AS Roma -taistoa varten.

Kloppin miehistö menetti lauantaina kahden maalin johdon sarjajumbo West Bromwichin vieraana ja joutui tyytymään 2-2-tasapeliin.

Tiistaina Liverpool saa Mestarien liigan välierässä vastaansa AS Roman, joka pudotti sensaatiomaisesti Barcelonan jatkosta edellisellä kierroksella.

Brittimediassa ehdittiin jo kauhistella, miten Kloppin Liverpool tulee selviämään otteluista Romaa vastaan, jos West Bromikaan ei suostunut taipumaan. Saksalaismanagerin mukaan luvassa on kuitenkin jotain ihan muuta.

– Me emme tarvitse tällaista apua, jos totta puhutaan. Ei meidän tarvitse kertoa pelaajillemme, että peli West Bromia vastaan ei ollut hyvä ja meidän on pystyttävä parempaan, sanoi Klopp FourFourTwon mukaan.

– Nyt vuorossa on Roma. Siitä tulee täysin erilainen peli.

– Heillä on myös erikoistilanneosaamista, mutta he osaavat muutakin. Pallo on välillä maassa ja silloin voidaan pelata jalkapalloa.

Lauantaina erikoistilanteet koituivat Liverpoolin kotaloksi, kun West Brom rokotti niistä kahdesti viimeisen 11 minuutin aikana.