Merseysiden poliisi varautuu Sky Sportsin mukaan suureen operaatioon Liverpoolin ja Belgradin Punaisen tähden kohdatessa Mestarien liigassa 24. lokakuuta.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on kieltänyt serbialaisseuraa myymästä pahamaineisille kannattajilleen lippuja Anfieldilla pelattavaan otteluun, koska nämä juoksivat kentälle play-off -kierroksen Salzburg-voiton jälkeen.

Rangaistuksesta huolimatta Punaisen tähden fanit matkustivat suurella joukolla jo Mestarien liigan lohkovaiheen vierasotteluun Pariisiin.

– Olemme tietoisia siitä, että Uefa on kieltänyt Belgradin Punaista tähteä myymästä lippuja faneilleen tähän otteluun, poliisin edustaja Paul White kommentoi.

– Järjestämme tämän ottelun yhteydessä laajan poliisioperaation, yhteistyössä molempien seurojen ja Serbian poliisin kanssa, jotta varmistamme katsojien turvallisuuden sekä otteluun saapuvien ja sieltä poistuvien sujuvan matkustamisen, hän lisää.

– Stadionilla on palveluksessa tavallista enemmän poliiseja, ja meillä on koko päivän ajan käytössä valvontasuunnitelma kaupungin keskustassa, jotta katsojat ja kaupungissa vierailevat ihmiset saadaan pidettyä turvassa.