Liverpool lähtee sunnuntain valioliigakohtaamiseen Fulhamia vastaan tilanteesta, johon se ei ole viime aikoina tottunut. Tasapeli Arsenalia vastaan vieraskentällä viikko sitten oli ns. täpärä ylitys, mutta tappio Mestarien liigassa Punaiselle tähdelle Belgradissa täytti fiaskon tunnusmerkit.

Jürgen Klopp ei ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa paljon hymyään esitellyt, Viasatin jalkapallostudioista tuttu Panu Markkanen vahvistaa Valioliiga.comille.

– Klopp ei antanut mitään armoa joukkueelleen, enkä usko, että kopissa paljon jaxuhaleja tällä kertaa jaeltiin, Markkanen naurahtaa.

Kuluneen viikon tapahtumat tekevät Markkasen mukaan Liverpoolista todella vaikeasti voitettavan sunnuntaina Anfieldillä.

– Toki Belgradissa nähtiin, että Liverpoolia on mahdollisuus horjuttaa syöttämällä sille sen omaa lääkettä, mutta ei tappiokierteessä olevalla Fulhamilla ole realistisesti tähän mahdollisuuksia, Markkanen arvioi.

Asiat liittyvät toisiinsa, niin tänäkin viikonloppuna.

– Sunnuntaina pelataan Manchesterin derby, joka ei ole ottelu, jossa normaalit lainalaisuudet pätevät. Klopp tietää tämän, joten suurimaalinen voitto Fulhamista voisi ihannetilanteessa nostaa Liverpoolin sarjakärkeen. Alavireinen viikko yhdistettynä saumaan piikkipaikasta on sellainen kannuste, jota Liverpool ei jätä käyttämättä, Panu Markkanen päättää.

Katso Liverpool-Fulham sunnuntaina 11.11. klo 14.00 alkaen Viasatin jalkapallokanavilta. Näet kaikki sunnuntain ottelut myös Viaplay-suoratoistopalvelun kautta.