Liverpoolilla seurahistorian paras startti kauteen – eikä sekään riitä ykkössijaan

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Liverpool FC:llä on pitkä ja kunniakas, 126-vuotinen seurahistoria. Niin uskomatonta kuin se onkin, ei Liverpool ollut silti vielä koskaan aloittanut kauttaan Englannin pääsarjatasolla kuin nyt.

Liverpoolilla on 15 ottelustaan 12 voittoa ja kolme tasapeliä, eli 39 pistettä. Valtaosalla kausista saldo riittäisi helposti sarjan kärkipaikkaan, mutta jotain Manchester Cityn suvereenista tuloskunnon kestävyydestä kertoo se, että nyt Liverpoolin on tyytyminen kakkossijaan.

Mestaruutta puolustava Manchester City on kerännyt saldon 13 voittoa ja kaksi tasapeliä, eli sillä on kasassa kaksi pistettä Liverpoolia enemmän. Liverpool saa kuitenkin ylpeillä sarjan pitävimmällä puolustuksella, sillä sen päästettyjen maalien määrä 6 on vähiten koko sarjassa.

Liverpoolin tappioton putki oli keskiviikkona lähellä katketa, kun Burnley johti kotiotteluaan 1-0 vielä tunnin pelin jälkeen. Liverpool kuitenkin kipusi rinnalle ja ohi James MilnerinRoberto Firminon ja Xherdan Shaqirin maaleilla.

Liverpool on voittanut Englannin mestaruuden kaikkiaan 18 kertaa, muttei kertaakaan Valioliigan aikakaudella. Edellinen mestaruus on kaudelta 1989-1990.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus