Asiantuntija ylistää Liverpoolin tähtitopparia: ”Hän on todellinen King of the Kop!”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan mestaruustaistelu jatkuu kiivaana sunnuntaina. Manchester City ei pelaa liigaa FA Cupin ottelunsa takia, mutta Liverpool kohtaa vieraissa Fulhamin.

Viasatin jalkapalloasiantuntija Keith Armstrong ei anna Mökkiläisille tuossa ottelussa paljoakaan mahdollisuuksia.

– Fulhamilla on ollut ongelmia puolustuksessa. He ovat päästäneet niin valtavan määrän maaleja ja olleet puolustuksessa niin huonoja, että ei ole mitään väliä, paljonko he itse tekevät. Liverpool on siinä vireessä, että tämän pitäisi olla ihan yhtä maalia, ”Keke” sanoo Valioliiga.comille jo 68 osumaa päästäneestä Fulhamista.

Kahdet manageripotkut tällä kaudella jakanut Fulham on ennen viikonloppua lohduttomasti jo 13 pisteen päässä 17. sijasta, eli Valioliigassa säilymisestä. Sen pitäisi käytännössä tuplata tähänastinen pistemääränsä (17) kahdeksassa viimeisessä ottelussaan, jotta se voisi haaveilla säilymisestä.

– Fulham on käytännössä jo pudonnut. He ovat potkineet managereja ulos, eikä se ole auttanut. Fulham ei ole ollut pelillisesti huono, mutta he eivät ole osanneet puolustaa, Armstrong linjaa.

Liverpool lähtee otteluun voitettuaan viime viikolla Burnleyn ja keskiviikkona Mestareiden liigassa Bayern Münchenin.

– Totta kai futiksessa voi tapahtua mitä vain, kun ajatellaan vaikka Tottenhamin häviötä Southamptonille, mutta Liverpoolin itseluottamus on kova voiton jälkeen. En usko edes siihen, että heillä olisi voittokrapulaakaan. Virgil van Dijk on taas palannut, ja hän vakauttaa koko Liverpoolin pelin. Hän on todellinen King of the Kop. Jos hän pelaa, en näe, että Fulham pystyy horjuttamaan Liverpoolia, Armstrong povaa.

Fulham-Liverpool nähdään Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa sunnuntaina valioliigastudion ensimmäisenä otteluna. Studio käynnistyy kello 15.45 ja sen ensimmäinen vartti käsitellään Suomen A-maajoukkuetta ja noin viikon kuluttua käynnistyviä EM-karsintoja.

Joni Ahokas