Liverpool sai kuin saikin Fulhamin vierailultaan kolme tärkeää sarjapistettä, mutta säikähti pahemman kerran, kun Ryan Babel toi isännät yllättäen 1-1 -tasalukemiin. Tasoitusmaalia edelsi James Milnerin epäonnistunut purku sekä Virgil van Dijkin ja maalivahti Alissonin kommunikaatiokatkos.

Milner kuitenkin pelasti nahkansa ammuttuaan myöhemmin rankkarista Liverpoolille 2-1 -voittomaalin. Pelin jälkeen hän osoitti lojaaliuttaan joukkuekaverilleen ottamalla syyn takaiskumaalista niskoilleen.

– Minustaa tuntuu, että maali oli varmaan minun syytäni. Minä panin Van Dijkin pinteeseen, Milner totesi Sky Sportsille.

– Pomo kehotti meitä rauhoittamaan peliä. Parasta mitä, saatoin tehdä, oli sitten heittää roikkupallo ja panna Virg paineen alle. Se ei ehkä ollut ihanteellinen ratkaisu, mutta onneksi saimme pelistä voiton.

– Maali oli minulle tärkeä, jotta pystyin hyvittämään tasoitusmaaliin johtaneen virheeni, 33-vuotias Milner myönsi.

[readmore from=Liverpool]

Van Dijkinkin haastattelua helpotti, että ottelu päättyi lopulta Liverpoolin voittoon.

– Virheitä tapahtuu jalkapallossa. En ala selittelemään. He tekivät maalin, mutta sitten mekin teimme, ja palaamme kotiin sarjajohtajina, hollantilaiskolossi totesi.

– Tiesimme, että pelistä tulisi vaikea. Teimme siitä sellaisen itsellemme. Emme olleet rauhallisia pallon kanssa emmekä luoneet paljon paikkoja. Tietysti virheeni teki pelistä heille kiinnostavamman. Me saimme kuitenkin kolme pistettä ja nyt voimme keskittyä maajoukkueisiin.