Liverpoolin ja Chelsean välinen ottelu näki vihdoin ja viimein ensimmäiset maalinsa.

Elektrisen ensimmäisen jakson jälkeen Sadio Mané ja Mohamed Salah ovat antaneet Liverpoolille ansaitun johdon hienoilla maaleilla.

Ensimmäisessä maalissa Jordan Henderson keskitti pallon takatolpalle, jossa kuukauden pelaajaksi valittu Mané oli täysin vapaana. Senegalilaishyökkäjä ei erehtynyt, vaan puski pallon maaliin vahvalla puskulla, vieden Liverpoolin 1-0 johtoon 51 minuutin jälkeen.

Vain kahta minuuttia myöhemmin Mohamed Salah päätti tällätä kaukaa, ja pommitti pallon aivan maalin yläkulmaan. Kyseessä saattoi olla hänen uransa hienoin maali Liverpool-paidassa.

Chelsea vastasi nopeasti, mutta Eden Hazard ei onnistunut viimeistelemään kahta hyvää maalipaikkaa. Ensimmäinen laukaus osui tolppaan, jonka jälkeen Alisson torjui belgialaisen yrityksen lähietäisyydeltä.

Liverpool johtaa 2-0, kun ottelua on takana 60 minuuttia.