Chelsea ja Liverpool päättävät tänään, sunnuntaina, viikonlopun Valioliigakierroksen. Kummallakin joukkueella on alla tappiot viikolta eurokentiltä; Liverpool hävisi Napolille ja Chelsea kotonaan Valencialle.

Ottelun lähtökohdat ovat Viasat-selostaja Ville Kuusisen mukaan kutkuttavat.

– Viikolla nähtiin, että Liverpoolinkin kaatoon löytyy eväät. Kun heti perään on edessä toinen kova vierasmatsi, on Liverpool ensimmäistä kertaa tällä kaudella siinä tilanteessa, ettei se ole välttämättä ylivoimainen ennakkosuosikki, Kuusinen pohtii.

Chelsean kotitappiosta Kuusiselle ei kovin hyvä maku jäänyt, mutta joukkueen otteet Valioliigassa ovat olleet vähintäänkin lupaavia hieman kankean alkukauden jälkeen.

Tammy Abrahamista Chelsealle on kasvamassa todellinen kultapoika. Hattutemppu edellisellä kierroksella kertoo paljon miehen vaarallisuudesta.

Selostajan mielestä Chelsean ongelmat ovat ensimmäisissä otteluissa olleet pitkälti puolustuspäässä.

Kurt Zouma ei esimerkiksi kovin kummoisesti ole pelannut. Nyt kun miehiä on saatu alakertaan sairaslistalta, homma näyttää aivan erilaiselta.

Liverpool on edelleen ilman tappioita Valioliigassa, mutta on muistettava, että joukkue on toistaiseksi kohdannut korkeintaan keskikastin joukkueita. Myös selostaja muistuttaa tästä.

– Chelsean noussut taso varsinkin puolustuksessa yhdistettynä Tammy Abrahamin tehoihin tekee Chelseasta varteenotettavan vastuksen kenelle tahansa. Uskon Liverpoolin joutuvan todella tiukoille Stamford Bridgellä sunnuntaina. Itse olisin tyytyväinen tasapeliin, uskon, että se kelpaisi myös Liverpoolille, Viasat-ääni Ville Kuusinen päättää.

Katso Valioliigan huippuottelu Chelsea-Liverpool sunnuntaina 22.9. klo 18.30 alkaen Viasatin jalkapallokanavalta sekä Viaplay-suoratoistopalvelusta.