Liverpoolin Jürgen Klopp ei varsinaisesti kasvattanut mainettaan hyvän urheiluhengen omaavana, sympaattisena valmentajana, ilmoituksellaan tasatulokseen päättyneen Shrewsbury Town -ottelun jälkeen.

Saksalainen latasi pettymyksen jälkeen välittömästi ilmoille tiedon, että 2-2 -tuloksen johdosta uusintaotteluna pelattavassa kohtaamisessa valmennusvastuun kantaa Neil Critchley, ja kentällä nähdään Liverpoolin osalta juniorikokoonpano.

Shrewsbury Townin kanssa samalla tasolla, Ykkösiigassa pelaavan Accrington Stanleyn puheenjohtaja Andy Holt latasi vastaukseksi tulta ja tulikiveä.

– Tämä on taistelu, joka FA:n on voitettava. Muuten heidän ykköskilpailunsa jää täysin muiden jalkoihin. Elleivät he voita tätä, on syytä antaa koko touhun olla. Liverpoolia pitää rangaista kovalla kädellä. Tämä ei ole heidän jalkapallonsa, vaan meidän.

Andyh

@AndyhHolt

Andyh

@AndyhHolt
This is a battle @FA must win or their flagship competition is totally undermined.

This is a battle @EFL must win, or they should shut up shop.

@LFC need censuring and fining heavily.

It’s not their football.

It’s ours.

This path we’re on, forever losing out to...
...@premierleague greed has to stop.

It might have to be government or supporters that have to fight for our game in the end.

In the absence of strong @FA or @EFL there may be no other option.

We have stadia sales, clubs suing each other, non payment of wages, clubs...

– Valioliigan loputtoman ahneuden on loputtava. Joko hallinnon tai kannattajien on lopulta taisteltava tästä. Vahvojen liittojen poissaollessa se on tilanne.

Holtin ulostulo on poikinut runsaasti myös vastaväitteitä, mutta tosiasia on, että Liverpool asettaa toiminnallaan jo toisen kerran tällä kaudella asiat itse laatimiinsa arvojärjestyksiin. Edustusjoukkueen pelatessa joulukuussa seurojen MM-finaalia Qatarissa, nähtiin Aston Villaa vastaan pelatussa Liigacup-ottelussa nuorisokokoonpano. Aston Villa voitti tuon ottelun luvuin 5-0, päättäen näin Kloppin miehistön kolmen kotimaisen pokaalin tavoittelun kaudella.