Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja Paul Ince arvioi Liverpool Echon haastattelussa, ettei Jürgen Kloppin miehistöä voi vielä tässä vaiheessa nostaa suurten joukkueiden joukkoon.

Incen mukaan se vaatisi merkittävien pokaalien voittamista vuodesta toiseen. Viime vuonna Mestarien liigan voittanut Liverpool on porhaltamassa tällä kaudella kohti Valioliigan mestaruutta.

– Kyse on parhaiden pelaajien pitämisestä Liverpoolissa. Tekeekö joku tarjouksen (Virgil) van Dijkista? Kun Barcelona tai Real Madrid koputtaa oveen, on vaikea sanoa ei, Ince kertoo.

– He ovat oman menestyksensä uhreja. Kun tekee niin monta loistavaa asiaa kuin Liverpool on tehnyt, Barcelonan tai Real Madridin kaltaiset muut isot seurat heräävät.

Esimerkiksi Philippe Coutinho lähti vuonna 2018 Liverpoolista Barcelonaan isolla rahalla. Ince mainitsee myös Cristiano Ronaldon, joka voitti kaiken mahdollisen Real Madridin kanssa ja halusi uuden haasteen muualta – sen sijaan, että olisi jatkanut vuodesta toiseen samoissa ympyröissä.

– Tuon asian kanssa Kloppin on tultava toimeen. Hänen on huomioitava se tulevaisuudessa ja rakennettava joukkueensa sen mukaan.