Liverpool-ikoni Jamie Carragherin mielestä peräti viisi seuran akatemian lahjakasta pelaajaa voi olla pian valmiita tositoimiin edustusjoukkueessa.

– Jos katsoo joukkuetta, joka pelasi Aston Villan kotikentällä (Liiga)cupissa ja löi Shrewsburyn FA Cupissa, sieltä on nousemassa muutamia hyviä kykyjä, Carragher sanoo.

Hänen mukaansa etenkin oikean laitapuolustajan paikalla pelaava Neco Williams pistää silmään. Se on hyvä asia, sillä Trent Alexander-Arnoldille ei ole ollut selkeätä varamiestä.

– Williamsin olemassaolo merkitsee sitä, ettei (Jürgen) Kloppin oikeastaan tarvitse lähteä markkinoille hankkimaan oikean puolustajan varamiestä. Voin nähdä, että Williams pelaa 10-15 peliä ensi kaudella, toteaa Carragher.

[readmore from=Liverpool]

Ex-puolustaja nostaa esiin myös laituri Harvey Elliottin, joka on vasta täyttänyt 17 vuotta ja on jo debytoinut edustusjoukkueessa.

– Minä en päässyt edes reserveihin 16-vuotiaana. Itse asiassa en päässyt A-joukkueeseen. Se osoittaa Liverpoolissa läpimurron kynnyksellä olevien pelaajien laadun.

Alle 18-vuotiaiden ikäluokasta Carragher mainitsee vasemman laitapuolustajan James Norrisin, maaliahneen kärkipelaajan Layton Stewartin ja keskikenttäpelaaja Tom Hillin.

– On ryhmä pelaajia, joilta Liverpool toivoo paljon. Vaikka yhteen maailman parhaista joukkueista on vaikea murtautua, mielestäni siellä on joitakin lahjakkuuksia, joista tulee vielä kuuluisia.

Lähde: Evening Standard