Liverpool sai raavittua tiistai-iltana nihkeän peliesityksen jälkeen 2-0-voiton FC Midtjyllandista Mestarien liigan toisella ottelukierroksella. Samalla Liverpool saavutti komean merkkipaalun, kun Diogo Jota teki seurahistorian 10 000:nnen osuman kaikissa kilpailuissa.

Jota teki ottelun voittomaalin 55. minuutilla komean kuvion päätteeksi. Ratkaisevan syötön tarjosi oikea laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold. Jotalle merkkipaalua tärkeämpää oli voitto.

– Totta kai olen iloinen, että tein maalin ja autoin joukkuetta voittamaan. Merkkipaalu on aina hieno asia, mutta olen silti iloisempi voitosta.

– Tärkeän vierasvoiton jälkeen oli tärkeää, että jatkamme pisteiden keräämistä, ja siinä teimme työmme. Saimme kolme pistettä, ja se on tärkeintä, Jota kertoi BT Sportin haastattelussa ottelun jälkeen.

Alexander-Arnoldilla maalisyöttö oli kauden toinen kaikissa kilpailuissa ja ensimmäinen Mestarien liigassa tällä kaudella. Viime kaudella Vuoden nuoreksi pelaajaksi valittu Alexander-Arnold keräsi viime kaudella Valioliigassa 13 maalisyöttöä.

Alexander-Arnold oli myös rakentamassa toista osumaa antaen ratkaisevan syötön Mohamed Salahille, joka kaadettiin rangaistusalueen sisällä. Salah laukoi pallon varmasti maaliin pilkulta. Jota antoi kehut joukkuetoverilleen ottelun jälkeen.

– Kaksi hienoa syöttöä. Se oli myös hieno syöttö, josta pallo vietiin lopulta pilkulle. Tiedämme, että hän osaa tarjoilla erinomaisesti, meidän muiden pitää vain olla valmiina siihen, Jota sanoi.

Liverpool FC

@LFC
The 🔟,0⃣0⃣0⃣ th goal in Reds history, netted by @DiogoJota18 👏⚽️