Liverpool kaivoi vaivalloisen 0-1 -tuloksen Amsterdamista, Mestarien liigan lohkovaiheensa aluksi keskiviikkona. Ottelun ainoa osuma merkittiin Ajax-puolustaja Nicolás Tagliaficon omaksi maaliksi.

Jürgen Klopp oli ottelun jälkeisissä kommenteissa omaan normaalitasoonsa nähden poikkeuksellisen vaisu.

– Eihän se peli kummankaan puolelta varmasti mukavinta katseltavaa ollut, molemmat voivat pelata parempaakin jalkapalloa. Tässä kilpailussa on kuitenkin vaikeutensa. Käytännössä lääkintätiimimme päätti kokoonpanon, ja sillä oli sitten mentävä voittamaan. Pojat tekivät sen.

Jos ottelun ainoa osuma merkittiin argentiinalaispelaajan nimiin, nosti saksalaismanageri oman puolensa toppariosastolta esiin toisen eteläamerikkalaisen.

Fabinho ja Joey (Joe Gomez) eivät ole aiemmin pelanneet yhdessä, jos muistan oikein. Heidän on totuttava toisiinsa, ja opittava äänenkäytön vaatimukset tuolla tontilla. Mitä on sanottava keskikentälle ohjatakseen heitä ja niin edelleen. Esitys oli todella hyvä, mutta parannettavaakin riittää.

– Meidän tilanteessamme se (Fabinhon käyttökelpoisuus topparina) auttaa. Fabinho voi pelata siellä, ja itse asiassa pitää siitä. En usko, että hän olisi yhtä mieluusti mennyt vaikkapa oikean puolustajan tontille. Olen hyvin iloinen hänen puolestaan tästä illasta, se antoi varmasti myös lisää itseluottamusta.

Lähde: Liverpool