Liverpool-maalivahti Alisson teki yllätyspaluun tositoimiin Sheffield Unitedia vastaan. Brassimaalivahdin pelättiin pahimmillaan olevan pois kentiltä jopa marraskuun puoliväliin asti, mutta vain kolmen viikon poissaolon jälkeen hän palasi tolppien väliin illan ottelussa, jossa Liverpool voitti kotikentällään Unitedin.

Aivan ottelun alkuhetkillä Unitedin maalivahti Aaron Ramsdale sai samantien herättelyä. Kolmannella minuutilla puolessa kentässä vapaapotkua antamaan astellut Trent Alexander-Arnold näki Ramsdalen ulkona maaliltaan ja yritti suoraa ratkaisua. Ramsdale yletti juuri ja juuri tyrkkäämään pallon yli maalin.

United siirtyi nopeasti kuitenkin 1-0-johtoon. Fabinhon huolimaton purkupallo osui suoraan Unitedin pelaajaan. Pallo kimpoili Oli McBurnielle, jonka Fabinho kuitenkin taklasi kumoon rangaistusalueen rajalla. Pelaajat valmistautuivat vapaapotkuun, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen pallo kiikutettiin pilkulle. Hidastuksista rike näytti tapahtuneen aivan rajalla, ellei jopa hieman sen ulkopuolella, mutta erotuomari Mike Deanin tuomio oli lopullinen. Sander Berge asteli pallon taakse ja sijoitti pallon varmasti oikeaan alakulmaan.

Liverpool kuittasi Unitedin johtomaalin ensimmäisen puoliajan lopussa. Jordan Henderson antoi laadukkaan keskityksen, johon Sadio Mané pääsi puskemaan vapaasti taka-alueelta. Puskun Ramsdale sai vielä torjuttua, mutta kakkospallo suuntautui suoraan Roberto Firminolle, jonka oli helppo viimeistellä tasoitus tyhjään maaliin.

Paluun Liverpoolin tolppien väliin tehnyt Alisson joutui muutamaan otteeseen venymään äärimmilleen välttyäkseen lisätakaiskuilta. Myös Virgil van Dijkin puute näkyi puolustuslinjan pelaamisessa, ja ajoittain topparin virkaa hoitanut Fabinho oli tuuliajoilla pelipaikallaan. Oliver Burke jätti kertaalleen Fabinhon pujottelukepiksi, kun skotti murtautui vasemmalta laidalta.

Mohamed Salah viimeisteli komean maalin Alexander-Arnoldin keskityksestä. Salah otti pallon haltuun ja ohjasi näyttävästi pallon ohi vastaan rynnänneen Ramsdalen. Liverpoolin harmiksi Salah kuitenkin oli tilanteessa selvässä, polvenmittaisessa paitsiossa, joten maali oikeutetusti hylättiin.

Voittomaali syntyi vain pari minuuttia edellä mainittua tilannetta myöhemmin. Tällä kertaa Sadio Mané pääsi keskittämään vasemmalta laidalta. Maalilla odottanutta Diogo Jotaa ei varsinaisena ilmatilan herrana yleisesti pidetä, mutta tällä kertaa portugalilainen oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja pääsi puskemaan 2-1-lukemat taululle.

Varsinaista kiriä United ei saanut käyntiin. Salah kilkutteli vielä kerran tolppaan, mutta lisäosumia ei enää nähty, ja pisteet jäivät Anfieldille.