Valioliigan puolustava mestari Liverpool avasi Mestarien liigan kautensa voitokkaasti, kun Ajax kukistui Amsterdamissa Nicolas Tagliaficon omalla maalilla 1-0. Ajax loi ottelussa useita hyviä maalipaikkoja ja oli ajoittain selvästi niskan päällä, mutta hivenen epätarkka ja epäonninen viimeistely sekä Fabinhon loistava pelastus piti hollantilaisjoukkueen nollilla. Liverpoolilla oli puolestaan voittomaalissa onni myötä, ja manageri Jürgen Klopp sai olla voittoon tyytyväinen.

– Olimme tarpeeksi hyviä voittamaan ottelun. Muuta ei tarvita, Klopp sanoi BT Sportin haastattelussa pelin jälkeen.

– Luulen, että molemmat joukkueet voivat pelata parempaakin jalkapalloa, sillä peli oli välillä aika villiä. Kenttäkin oli minusta aika haastava ja vähän mutainenkin. Molemmat joukkueet vaikuttivat jo aikaisin todella uupuneilta.

[readmore from=Liverpool]

Kloppin mielestä väsymystä ei kuitenkaan voi käyttää tekosyynä, sillä tilanne on Ajaxille sama. Molempien joukkueiden kausi on vielä alussa, ja väsymys voi kauden edetessä pahentuakin.

– Peli ei ollut täydellinen, mutta pojat taistelivat hullun lailla. Pidin myös tuoreista jaloista, kun otimme sellaisia kentälle. Fysiotiimi sanoi minulle, ettei Jordan Henderson voisi pelata 90 minuuttia. Hän pelasi sitten 45, ja suoriutui erittäin hyvin, Klopp kehui.

Lähde: Sky Sports