Liverpool on noussut viime vuosina Jürgen Kloppin johdolla Euroopan ehdottomaan eliittiin, mutta Patrice Evran mittareilla saksalaismanagerin suojatit voidaan laskea kaikkien aikojen joukkueiden joukkoon vasta, kun he voittavat kolme Valioliigan mestaruutta putkeen.

Evra, 39, voitti kolme liigamestaruutta peräkkäin Manhester Unitedissa vuosina 2007-2009 ja myöhemmin kaksi lisää.

Liverpool voitti viime kaudella Englannin pääsarjamestaruuden ja sitä edeltävällä Mestarien liigan. Tällä hetkellä Kloppin miehistö on Valioliigassa toisena, tasapisteissä kärkijoukkue Tottenhamin kanssa.

– Meidän on rauhoituttava. Vasta yhdeksän ottelua on pelattu. Minä kutsun heitä suureksi joukkueeksi, kun he voittavat kolme liigamestaruutta putkeen, sanoi Evra Sky Sportsin lähetyksessä.

– Jos he eivät voita mestaruutta tällä kaudella, en kutsu heitä uskomattomaksi joukkueeksi. Jatkuvuus on kaikki kaikessa. Kutsun heitä suureksi Liverpoolin joukkueeksi, jos he voittavat liigan vuodesta toiseen.

– Monet joukkueet ovat tehneet niin ennenkin. Minä kutsun heitä Liverpoolin kaikkien aikojen joukkueeksi, kun he voittavat kolme mestaruutta putkeen.