Liverpool isännöi Real Madridia keskiviikkona Mestarien liigassa. Punaiset lähtevät parin toiseen puolivälieräotteluun Espanjassa aikaan saadusta 1-3 -tappioasemasta.

Monen muistissa saattaa olla, miten Jürgen Kloppin ryhmä käänsi jopa kolmen maalin tappioaseman voitokseen Barcelonaa vastaan 4-3 -voitoksi kaksi vuotta sitten. Nyt vaadittaisiin lähes samanlainen suoritus. Manangeri viittaa kuitenkin samaan suuntaan, johon on osoitellut kauden surkean kotisaldon tiimoilta aiemminkin.

– Emme voi pitää comebackejä itsestään selvyytenä, varsinkaan ilman kotiyleisöämme. Meidän täytyy itse luoda ilmapiiri tähän otteluun. Meidän täytyy yltää aivan ehdottomaan huipputasoomme, voidaksemme taistella vielä. Se on mahdollista, joten yritämme, saksalainen sanoo Sky Sportsin mukaan.

Thiago Alcântara ei ollut Liverpoolin avauskokoonpanossa Madridissa, mutta otti lopulta Naby Keïtan paikan kentällä jo ennen puoliaikaa. On perusteltua sanoa, ettei Los Blancos ole ollut brasilalaiselle suotuisa vastustaja.

Marca ynnää Thiagon kohdanneen Real Madridin urallaan 12 kertaa, ja poistuneen kentältä voittajana näistä otteluista vain yhden kerran. Tappioita ja tasapelejä on siis kertynyt Barcelonan, Bayern Münchenin ja Liverpoolin paidoissa yhteensä 11 kappaletta.