Liverpool ja Manchester City tasasivat pisteet sunnuntain huippukamppailussa lukemin 2-2. Pelissä nähtiin muun muassa kotijoukkueen Mohamed Salahin upea osuma.

Sen pääset ihailemaan alta. Jos twiitti ei toimi, klikkaa tästä.

Liverpool FC

@LFC
𝐒𝐭𝐚𝐠𝐠𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐥𝐲 𝐠𝐨𝐨𝐝 😱

A goal we’ll never tire of watching. Out of this world from @MoSalah 👏

Mahtavan ottelun tuoksinnassa Anfieldilla koettiin myös ikävämpiäkin tapahtumia. Skyn mukaan Liverpool on aloittanut tutkinnan oman kannattajansa käytökseen liittyen.

Kotijoukkueen fanin epäillään hyökänneen sanallisesti ja sylkeneen Manchester Cityn henkilökuntaan kuuluvien päälle Phil Fodenin 1-1-tasoituksen jälkeen.

Tilanteesta on lähteen mukaan myös video- ja kuvamateriaalia, joten henkilön jäljittäminen olisi mahdollista.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola oli ottelun jälkeen harmissaan tapahtuneesta, mutta ei syyllistänyt Liverpoolia organisaationa tai yhteisönä.

– Olen aika varma, että Liverpool tekee tarvittavat toimenpiteet, koska tuo seura on jotain paljon suurempaa kuin tällainen käytös, Guardiola sanoi.

– Mikään ei muuta ihailuani tätä seuraa (Liverpoolia) kohtaan. Meidän linja-automme tuhottiin muutama vuosi sitten, kun saavuimme vieraspeliin tänne. Kyse on samasta asiasta. Se on tietyt ihmiset, ei koko LFC, julisti Guardiola.

Cityn luotsi kertoo, että palaa aina mielellään Anfieldille. Guardiolan mukaan stadionilla on aina mahtava tunnelma ja hän pitää etuoikeutena päästä todistamaan sitä.