Manchester United ja Liverpool pelaavat parhaillaan Valioliigan huippukamppailua Old Traffordilla. Ensimmäinen jakso oli aivan täydellinen näytös vierasjoukkueen osalta, sillä Liverpool johtaa peliä puoliajalla peräti 4-0.

Vieraat siirtyivät johtoon jo kuudennella peliminuutilla Naby Keïtan toimesta ja jatkoa seurasi heti perään 13. peliminuutilla, kun Diogo Jota tuplasi merseysidelaisten johdon. Hurjassa vireessä oleva Mohamed Salah iski vielä avausjakson loppupuolella joukkueelleen kaksi osumaa.

Unitedin historia Valioliigasta Liverpoolia vastaan ei ole juuri voittoja sille suonut viime vuosina. Kymmeneen viimeiseen kamppailuun se on onnistunut kukistamaan Liverpoolin ainoastaan kerran.

1 - Manchester United have won just one of their last 10 Premier League meetings with Liverpool (D6 L3), losing this exact fixture 4-2 last season. Tide.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juttua täydennetty ja otsikkoa muutettu 24.10.2021 klo: 19:15.