Liverpool ja Manchester City taistelevat tiukasti Valioliigan mestaruudesta. Cityllä on pisteen johtoasema, kun pelejä on pelaamatta vielä viisi. Lauantain valioliigakierros polkaistaan käyntiin, kun Newcastle isännöi Liverpoolia. City puolestaan pelaa myöhemmin lauantaina Leedsin vieraana.

Liverpoolilla on edessään lauantaina kova haaste, sillä Newcastle on tällä hetkellä kovassa vireessä. Se on nimittäin voittanut neljä viimeistä valioliigaotteluaan. Näissä kamppailuissa se on päästänyt ainoastaan yhden osuman omiin. Hurjassa vireessä on toki ollut myös Liverpool. Kymmenestä viimeisestä kamppailustaan Valioliigassa merseysidelaiset ovat voittaneet peräti yhdeksän.

Jürgen Klopp on tehnyt kovia ratkaisuja avauskokoonpanon suhteen lauantain kamppailuun. Mohamed Salah, Thiago Alcantara ja Trent Alexander-Arnold aloittavat ottelun nimittäin vaihtopenkin puolelta.

Liverpool FC

@LFC
⚫ TEAM NEWS 🔴

Our line-up for today’s meeting with @NUFC!

#NEWLIV

Mikäli upotus Liverpoolin avauskokoonpanosta ei näy, voit katsoa sen tästä.

Newcastle United FC

@NUFC
🚨 HOWAY THE LADS!

#NEWLIV

Mikäli upotus Newcastlen avauksesta ei näy, voit katsoa sen tästä.

Newcastlen ja Liverpoolin välinen ottelu polkaistaan käyntiin klo: 14.30. Sitä voit seurata suorana lähetyksenä V Sport Jalkapallo -kanavalta tai Viaplaysta.