Liverpool hävisi Suomen aikaan myöhään sunnuntai-iltana Borussia Dortmundille harjoitusottelussa 3-1-lukemin.

Liverpool johti kamppailua pitkään Virgil van Dijkin maalilla, mutta Dortmund tuli toisella puoliajalla tasoihin ja viimeisillä minuuteilla ohi.

Mestarien liigan loppuottelussa dramaattisesti mokaillut Loris Karius sai otteistaan jälleen kovaa palautetta. Kahdelle ensimmäiselle Dortmund-maalille saksalaistorjuja ei voinut mitään, mutta viimeisestä osumaa edelsi hänen hieman kömpelö torjuntayritys, jonka jälkeen saksalaisseuran Jacob Bruun Larsen pääsi viimeistelemään loppulukemat lähietäisyydeltä.

Viimeisen maalin lisäksi Kariukselle sattui myös muutama muu virhe ja ottelun jälkeen hän sai jälleen todella kovaa palautetta otteistaan.

Lopulta yksi jalkapallomaailman menestyneimmistä maalivahdeista Iker Casillas puuttui Kariuksen kohteluun mikroblogipalvelu Twitterissä. Portossa nykyään pelaava Real Madridin ja Espanjan ex-torjuja ärähti Kariusta rajusti kritisoville henkilöille.

– Loppuuko tämä hyökkäys Loris Kariusta kohtaan koskaan? Puhun hänestä ja samalla myös monesta muusta maalivahdista. Maailmassa on paljon isompiakin ongelmia. Jättäkää hänet rauhaan. Hän on vain ihminen kuten me kaikki, Casillas kirjoitti Twitterissä muutamien voimasanojen kera.

Iker Casillas

@IkerCasillas
Este ataque a @LorisKarius va a terminar alguna vez? Hablo de él como tantos otros guardametas. Hay muchos más problemas serios en el mundo joder! Dejar al chaval en paz! También es persona. Como lo somos todos!