Lucas Mouran avuliaat neuvot kannustivat Thiago Silvaa muuttamaan hänen perässään Lontooseen. Ystävysten ensimmäinen kohtaaminen Englannin pääkaupungissa tulee kuitenkin olemaan sunnuntai-illan jännittävässä derbykamppailussa Stamford Bridgellä.

Brasilialaiskaksikko voitti useamman Ranskan mestaruuden yhdessä Paris Saint-Germainin riveissä, mutta taistelevat nyt uusien seurojensa kanssa Valioliigan ykkössijasta.

Silva auttoi Mouraa sopeutumaan elämään Ranskan pääkaupungissa, kun brassilaituri siirtyi São Paulosta PSG:n miehistöön vuonna 2013. Moura kärsi pitkään koti-ikävästä, minkä kanssa Silva osasi kuitenkin olla avuksi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Lucas Moura ja Thiago Silva voittivat yhdessä viisi Ranskan liigaa, kolme Ranskan cupia sekä viisi Ranskan liigacupia edustaessaan vielä PSG:tä.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Valioliigan huippukamppailuun Chelsea – Tottenham: Poissaolijat, mistä näet pelin, arvioidut avaukset ja valmentajien kommentit

Silvan siirryttyä tänä kesänä Chelseaan ystävykset ovat puhuneet paljon puhelimessa, mutta Iso-Britannian lockdownin ja Valioliigan raastavan otteluruuhkan takia he eivät ole vielä pystyneet tavata toisiaan kasvotusten.

– Minun on helppo puhua Thiago Silvasta, koska meillä on todella hyvä ystävyyssuhde. Hän on minun ystäväni, minun veljeni. Juttelen hänelle hyvin usein ja hän auttoi minua Pariisissa sekä kentällä että sen ulkopuolella, Moura kertoi The Telegraphille.

[readmore from=Tottenham]

– Olen hänen suuri faninsa. Minusta hän on yksi maailman parhaista puolustajista. Se tulee olemaan outoa ja erilaista kohdata hänet kentällä sunnuntaina, mutta olen hyvin kiitollinen hänelle kaikesta saamastani avusta Pariisissa.

– Ennen kuin hän siirtyi Chelseaan me puhuimme muutosta Lontooseen ja pelaamisesta Valioliigassa. Sanoin hänelle, että tilaisuuden auetessa hänen tulisi ehdottomasti siirtyä Valioliigaan, koska se on erilaista mutta ilmiömäistä. Tämä on paras sarja päällä maan. Sanoin sen hänellekin.

– Valitettavasti me emme ole voineet vielä tavata. Viruksen ja pelimäärän takia on hankala saada mitään järjestettyä, mutta minä juttelen hänelle lähes joka viikko ja meidän ystävyyssuhteemme on todella hyvällä tasolla. Hän on sellainen ystävä, jonka aion pitää ikuisesti sydämessäni. Hän on suuri persoona minun silmissäni, Moura päätti.

LUE MYÖS: