West Ham jatkoi nousujohteessa, kun Cardiff taipui London Stadiumilla 3–1.

Itälontoolaisten hyökkääjä Lucas Pérez nousi ottelun hahmoksi. Jo unohdettu espanjalainen osui 49. ja 54. minuutilla. Entisen Arsenal-pelaajan edellisestä valioliigamaalista ehti vierähtää 700 päivää. Hän siirtyi London Stadiumille kesällä.

– Hänen ei tarvitse todistaa yhtään mitään. Me tiedämme, miksi toimme hänet tänne, kertoi Hammers-manageri Manuel Pellegrini.

Pérez, 30, oli saanut tällä kaudella Valioliigassa vastuuta vajaat puoli tuntia, mutta pääsi tiistaina 40. minuutilla kentälle, kun Marko Arnautović loukkasi takareitensä.

– Lucas pelasi todella hyvin. Meillä on paljon vähälle vastuulle jääneitä pelaajia. On tärkeää, että he käyttävät tilaisuutensa hyväkseen, Pellegrini jatkoi.

Cardiff ei saapunut Stratfordiin viihdyttämään. West Ham piti pallon peräti 76-prosenttisesti ensimmäisellä 20 minuutilla.

Walesilaisten ilta oli synkkä. Itälontoolaisten maalivahti Łukasz Fabiański torjui vieraiden Joe Rallsin rangaistuspotkun, kun peli oli vielä 0–3. Fabianski on napannnut jo kolme pilkkua peräkkäin.

– En ymmärrä, miten onnistuimme häviämään pelin. Kysyin Manuelilta, miten voimme olla tappiolla 0–3. Hän vastasi, että ei tiedä, vieraiden manageri Neil Warnock ihmetteli.