Sosiaalinen media räjähti tiistai-iltana, kun Liverpool nousi uskomattomalla tavalla kolmen maalin takaa ja pudotti Barcelonan Mestarien liigan välierissä yhteismaalein 4–3.

Barcelona oli voittanut avauspelin kotonaan 3–0, eikä juuri kukaan uskonut englantilaisten mahdollisuuksiin jälkimmäisessä kohtaamisessa.

Divock Origin aikainen maali sytytti kuitenkin toivon liekin Liverpoolin kannattajien keskuudessa. Siitä alkoi unohtumattoman lopun saanut jalkapalloilta.

[readmore from=Liverpool]

Bradley Bicknell

@BradleyBicknel5
#bbcfootball INCREDDDDDDDDDDDDIBLLLLLLLEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liverpoolin entinen kärkipelaaja Luis Suárez ei ollut kovin suosittu mies seuran kannattajien keskuudessa tuuletettuaan maaliaan ensimmäisessä pelissä, mutta joidenkin mielestä hän sai nyt anteeksi.

Suárez oli etukäteen luvannut, ettei hän juhlisi maalia Anfieldilla. Ottelun jälkeen ihmiset eivät malttaneet olla muistuttamatta häntä lausunnostaan.

Lewis

@Lewis8315
Suarez knew all along

Jotkut jopa huomauttivat, että Suárez oli jopa merkittävässä roolissa Liverpoolin voitossa. Hän nimittäin aiheutti Andy Robertsonin loukkaantumisen, ja tämän tilalle tullut Georginio Wijnaldum viimeisteli kaksi maalia.

”Suárez on Liverpool-legenda tämän illan jälkeen. Hän teloi Robertsonin, jotta Wijnaldum pääsisi kentälle tekemään kaksi maalia”, eräs fani velmuili Twitterissä.

Suurimmat ylisanat oli kuitenkin varattu nuorelle laitapuolustajalle Trent Alexander-Arnoldille, jonka oivalluksen myötä Origi pääsi tekemään ratkaisevan täysosuman.

Alexander-Arnold, 20, antoi ottelun lopulla nopean kulmapotkun, jota Barcelonan puolustus ei osannut odottaa.

”Alexander-Arnold, 20 vuotta. Ihmiset sanovat tuon olevan huonoa puolustamista, mutta minä kerron teille, että se on puhdasta älykkyyttä ja visiota”, kommentoi Barcelonan ex-pelaaja Cesc Fàbregas.

Cesc Fàbregas Soler

@cesc4official
Alexander-Arnold, 20 years old. People will tell me it’s bad defending, I’m telling you it’s pure intelligence and vision.

Lähde: BBC