Manchester Unitedin laitapuolustaja Luke Shaw on vihjaillut seuran varapuheenjohtaja Ed Woodwardille, että joukkue tarvitsee enemmän uusia pelaajia sen heikon Valioliiga-avauksen jälkeen.

United hävisi kauden ensimmäisessä sarjapelissä Crystal Palacelle 1-3-lukemin lauantai-iltana. Seuran ainut kesähankinta Donny van de Beek osui heti debyytissään, mutta se ei riittänyt Old Traffordilla pisteille. Shaw’n mielestä seuran on pystyttävä siirtomarkkinoilla samaan kuin muut Englannin huippujoukkueet pysyäkseen niiden perässä myös kentällä.

– Meillä on todella hyvä ryhmä, mutta minun mielestäni me tarvitsemme lisää pelaajia vahvistaaksemme joukkuetta, Shaw kertoi ottelun jälkeen TV2:lle Manchester Evening Newsin mukaan.

LUE MYÖS: Valioliigan maalirikas viikonloppu huipentui kuuden osuman jännitysnäytelmään – Leicester nousi takaa-ajoasemasta voittoon

– Se voisi antaa meille lisävauhtia. Kun katsomme ympärille ja näemme miten muut seurat vahvistavat joukkueitaan, meidän on tehtävä samoin pysyäksemme niiden perässä.

Crystal Palacen avausosumassa syyttävä sormi osoitti Shaw’n suuntaan, koska hän ei kyennyt merkkaamaan takatolpalta maalannutta Andros Townsendia. Englantilaispelaaja ei pitänyt Unitedin avausesitystä lainkaan onnistuneena ja harmitteli joukkueen lyhyttä valmistautumisaikaa uuden kauden alla.

[readmore from=Manchester-United]

– Kaikki mahdollinen meni tänään pieleen. Henkilökohtaisesti meidän preseason-kautemme ei mennyt niin miten sen olisi pitänyt mennä. Me olemme olleet yhdessä vain viikon päivät, Shaw lisäsi.

– Meillä ei ole ollut mahdollisuutta valmistautua kauteen niin miten me olisimme toivoneet. Se ei kuitenkaan ole tekosyy, sillä meillä on tarpeeksi laadukkaita pelaajia tällaisten pelien voittamiseen, mutta me emme olleet pelissä mukana ja meitä rangaistiin siitä hyvästä. Meidän olisi pitänyt olla valmiimpia uuteen kauteen.