Luke Shaw on osoittanut kiitollisuutensa manageri Ole Gunnar Solskjærille, joka on auttanut Manchester Unitedin laitapuolustajaa pelaamaan hänen uransa parasta jalkapalloa vaikeiden välivuosien jälkeen.

Shaw, jonka Unitedin entinen manageri José Mourinho heitti aikoinaan tylysti syrjään, on ollut yksi parhaita pelaajia Solskjærin joukkueessa tällä kaudella.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
José Mourinho in 2017: "I was making every decision for him. He has to change his football brain"

Luke Shaw in 2020/21: created more chances (55) than any other defender in the Premier League.

"He crawled through a river of s*** and come out clean the other side..."

Squawka Bet

@SquawkaBet
The Luke Shawshank Redemption.

LUE MYÖS: Hurja tilasto! Man Unitedin huippupuolustaja vetää vertoja jopa Lionel Messille

Shaw on kääntänyt uransa Old Traffordilla täysin ympäri ja kiitos siitä kuuluu 25-vuotiaan mukaan niin norjalaisluotsille kuin hänelle itselleenkin.

– Niitä [muutoksia] on monia. Yksi on ehdottomasti manageri – enkä sano sitä vain, koska hän istuu vieressäni, vastasi Shaw lehdistölle ennen torstain Eurooppa-liigan välieräottelua AS Romaa vastaan.

[readmore from=Manchester-United]

– Olen muuttanut paljon asioita itsekin. Uskon itseeni enemmän ja tunnen oloni itsevarmemmaksi. Tärkeintä on, että nautin taas jalkapallon pelaamisesta. Niin kuin missä tahansa muussakin työssä, on ihmisen nautittava sen tekemisestä.

– Joukkue etenee oikeaan suuntaan ja haluan olla osa sitä, joten minun on pidettävä korkeat suoritustasoni yllä pitääkseni itseni joukkueessa, koska täällä on kilpailua jokaisesta pelipaikasta. Haluan jatkaa kehittymistäni ja puskea joukkuetta kohti pokaaleja.

Lähde: Goal