Manchester City pani sunnuntai-iltapäivänä kunnon maalijuhlat pystyyn Southamptonin kustannuksella. Puolustava Valioliigan mestari siirsi ensimmäisellä puoliajalla pallon peräti neljä kertaa Saintsin tolppien väliin. Kun Southamptonin Danny Ingskin osui rankkarista kerran, lähdettiin pukukoppiin Cityn 4-1 -johdossa.

City ei turhia jarrutellut, vaan takoi jo 18 minuutissa peräti kolme maalia. Varaa oli jopa leikittelyyn.

Samuel dB🇲🇲

@samuel_dB_021
WHAT IS HAPPENING IN THT SOUTHAMPTON PENALTY BOX??
Jus madness
#FPLCommunity #FPL #GW11 #MCISOU

Bramwel Karamoja

@bramwelkaramoja
City just having fun. How do you allow them so many touches in the box #MCISOU

Kuten tilastot osoittavat, hallitsi City erittäin selkeästi kenttätapahtumia. Maalipaikkoja sille tilastoitiin kuitenkin ”vain” kuusi, joten kotijoukkueen tehokkuus oli suorastaan murhaavaa.

Shark Team keep eating.

Ottelun kolmannen maalin tehneestä Sergio Agüerosta tuli ottelussa yhdeksäs pelaaja, joka on yltänyt Valioliigassa 150 maalin rajapyykkiin.