Manchester City selvitti tiensä Carabao Cupin, eli Englannin liigacupin välieriin pudotettuaan Leicesterin King Power Stadiumilla rangaistuspotkujen jälkeen maalein 3-1.

Loukkaantumisista syyskauden aikana kärsinyt Kevin de Bruyne oli ensimmäistä kertaa Manchester Cityn avauskokoonpanossa puoleentoista kuukauteen ja onnistuikin viemään vieraat johtoon vartin kohdalla komean yksilösuorituksen jälkeen.

Belgialainen harhautti Leicesterin Hamza Choudhuryn komeasti ja laukoi pallon etunurkkaan noin 20 metristä. Manchester City oli muutenkin varsin ylivoimainen avausjaksolla, eikä antanut isännille sen suurempia mahdollisuuksia pidettyään palloa 70 prosenttisesti.

Leicester tasoitti kamppailun 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Wilfred Ndidi lähetti keskiympyrästä keskityksen boksiin juosseelle Marc Albrightonille ja englantilainen tälläsi pelivälineen maalin edestä ohi Manchester Cityn maalia vartioineen Arijanet Muricin.

Ottelu eteni aina rangaistuspotkuille saakka. Leicester epäonnistui kuitenkin jopa kolmessa pilkussa ja Oleksandr Zintšenkon onnistunut rangaistuspotku lähetti Pep Guardiolan miehistön kilpailun välieriin.

Illan toisessa ottelussa Ykkösliigassa pelaava Burton pudotti Middlesbroughin maalein 1-0. Vieraiden voittomaalista vastasi toisen jakson alussa Jake Hesketh.