Manchester City voitti Watfordin tiistaina Valioliigassa 2-1. Ottelu pelattiin Vicarage Roadilla.

Avausjakson ehdottomasti suurin tähti oli Watfordin maalivahti Ben Foster, joka esti huipputorjunnoillaan vieraita karkaamasta useamman maalin karkumatkalle ennen taukovihellystä.

Foster joutui viimein antautumaan 40. minuutilla. Riyad Mahrez pääsi yrittämään keskitystä pariinkiin ottesseen ja toisella yrittämällään hän löysi takatolpalta Leroy Sanén, joka ohjasi pallon rinnallaan sisään.

Mahrez jatkoi Watfordin puolustuksen piinaamista myös toisella jaksolla. Gabriel Jesus pelasi 51. minuutilla kovan syötön maalin edustalle ja toisessa aallossa tontille saapunut Mahrez tykitti pelivälineen verkkoon.

Watford käynnisteli loppukiriä 85. minuutilla. Gerard Deulofeu pääsi väliin Fabian Delphin syöttöyritykseen ja lähetti keskityksen Man Cityn maalille. Lopulta pallon survoi sisään Abdoulaye Doucouré.