Manchester City voitti maanantai-illan ainoassa ottelussa Wolvesin Etihadilla lopulta maalein 3-0.

Pep Guardiolan miehistö kavensi siten piste-eronsa Liverpooliin jälleen neljään pisteeseen. Liverpool voitti kierroksen oman ottelunsa lauantaina Brightonissa.

Manchester Cityn maanantain voiton arkkitehtinä toimi Gabriel Jesus. Brasilialaiskärki viimeisteli kaksi osumaa Wolvesin verkkoon.

Ottelun avausmaali nähtiin jo kymmenen minuutin jälkeen. Aymeric Laporte antoi loistavan syötön ylempänä odottaneelle Leroy Sanélle, joka keskitti maalin eteen juosseelle Jesusille. Jesus ei epäonnistunut maalipaikastaan ja iski samalla kamppailun voittomaalin.

Wolvesin ilta Etihadilla vaikeutui entisestään kymmenisen minuuttia Jesusin avausmaalin jälkeen. Willy Boly sai suoran punaisen kortin taklattuaan myöhässä Bernardo Silvaa.

Ottelu siirtyi entistä enemmän – kuten odottaa saattoi – Manchester Cityn hallintaan, eikä Wolvesilla ollut käytännössä ainuttakaan maalipaikkaa koko ottelussa. Jesus iski illan toisensa viisi minuuttia ennen taukoa pilkusta lähettäen Rui Patrícion väärään suuntaan.

Toisen jakson lopussa Conor Coady ohjasi vielä pallon omaan maaliin ja Wolves sai poistua kotimatkalle ruma tappio mukanaan.