Pep Guardiola huolissaan ”hullusta” jaksosta: ”Pitää rukoilla, että he palaavat kunnossa”

© Kuva: Getty Images

Suuri osa Manchester Cityn pelaajista matkaa ympäri maailmaa tällä viikolla – juuri ennen Valioliigan, FA Cupin ja Mestarien liigan ratkaisevaa ajanjaksoa. Manageri Pep Guardiola ei peittele huoltaan pelaajien pysymisestä ehjinä.

– Heidän on mentävä auttamaan maajoukkueitaan. Toivon vain, että he tulevat takaisin siinä kunnossa kuin nyt ovat.

City kohtaa kuun lopussa Fulhamin, ja aloittaa siitä jakson, jolla se pelaa vähintään 10 ottelua kuuden viikon aikana. Valioliigatöiden lisäksi edessä ovat Mestarien liigan puolivälierät, samoin kuin FA Cupin välierä. Tie jälkimmäiseen ratkesi työteliäällä voitolla Swanseasta – jo tuosta ottelusta olivat vammojen vuoksi sivussa Vincent Kompany, Kevin De Bruyne ja Fernandinho.

– Heidän (maajoukkueisiin valitut) on mentävä, ja minun pitää vain rukoilla, että he palaavat kunnossa. Huhtikuumme on hullu, tarvitsemme kaikkia pelaajia.

Bernardo Silva on yksi neljästätoista City-pelaajista, jotka on kutsuttu maajoukkuetehtäviin.

– Se, että olemme jo voittaneet yhden kilpailun, ja olemme edelleen kolmessa muussa mukana, on tietysti hyvä tilanne. Se kertoo, että olemme tehneet hyvää työtä, mutta edelleen on pystyttävä parantamaan, portugalilainen sanoo The Guardianin mukaan.