Lähde: Man City valmis rikkomaan siirtoennätyksensä saadakseen Atlético Madrid -pelaajan

© Kuva: Getty Images

Manchester City on jo usean siirtoikkunan ajan tavoitellut itselleen ”uutta Fernandinhoa”, sillä joukkueen avainpelaajalla on ikää jo 33 vuotta. Seurassa on tällä hetkellä tarjolla samaan rooliin muun muassa Ilkay Gündogan ja nuori Phil Foden, mutta kummatkin ovat parhaimmillaan pykälää ylempänä. Tästä syystä Pep Guardiola haluaa joukkueeseensa uuden puolustavan keskikenttäpelaajan, ja ykköstavoitteena on tällä hetkellä Atlético Madridin Rodri.

22-vuotias Rodri siirtyi viime kesänä Wanda Metropolitanolle Villarrealista, mutta espanjalaismedioiden mukaan hän haluaa lähteä jo ensimmäisen kautensa jälkeen. Syynä on hänen kunnianhimonsa, jonka myötä hän tahtoo urallaan vielä yhtä pykälää tasokkaampaan joukkueeseen kuin Atlético.

Englantilaisen The Telegraphin mukaan Manchester City on valmiina laittamaan jopa siirtoennätyksensä uusiksi saadakseen Rodrin itselleen kesän siirtomarkkinoilta. Tähän mennessä joukkueen kallein hankinta on Riyad Mahrez, mutta Rodrin hintalappu on kohoamassa 70 miljoonaan euroon.