Valioliigan päätöskierros on lähtenyt käyntiin. Samalla myös Liverpoolin ja Manchester Cityn mestaruustaistelu on kokenut hurjia käänteitä heti avauspuoliskolla.

Mestaruuden kuskin paikka on ehtinyt vaihtua jo kerran molemmin puolin.

Liverpoolin hanat Wolverhamptonia vastaan aukesivat Anfieldillä jo 17. minuutilla. Sadio Mané rankaisi ensimmäisestä kunnon paikasta ja sijoitti pallon verkkoihin Trent Alexander-Arnoldin esityöstä.

Brightonissa saatiin yllättävä alku, kun kotijoukkue siirtyi Glenn Murrayn maalilla 27. minuutilla johtoon. Etumatka kuitenkin kesti isännillä vain minuutin Sergio Agüeron kuitattua takaiskun David Silvan tarjoilun jälkeen.

Reilu 10 minuuttia myöhemmin City palasi kiinni mestaruuteen, kun Aymeric Laporten puski kulmapotkun sisään.

Liverpool johtaa nyt Wolverhamptonia avausjakson jälkeen 1-0 ja City Brightonia vieraissa 2-1. Citystä on tulossa näillä tuloksilla jälleen mestari pisteen erolla.