Manchester Cityn laitahyökkääjä Leroy Sané otti valtavan askeleen kohti täyttä pelikuntoa, kun hän pelasi ensimmäisen ottelunsa peräti 208 päivään perjantai-iltana.

Sané, 24, rikkoi polvensa ristisiteet elokuun Community Shield ottelussa Liverpoolia vastaan, eikä häntä ole sen koommin viheriöllä nähty. Perjantaina Manchester Cityn alle 23-vuotiaiden joukkue otti hänet kuitenkin mukaan otteluunsa Arsenalin akatemiajoukkuetta vastaan.

Bayern Münchenin tavoittelema Sané pelasi noin 57 minuuttia, kun Manchester City päihitti Tykkimiehet 4-2-lukemin Emirates Stadiumilla. Voiton jälkeen saksalaislaituri kertoi kuntoutumisensa viimeisistä vaiheista ennen paluuta Pep Guardiolan ykkösmiehistöön.

Manchester City

@ManCity
57 minutes of #PL2 action for @LeroySane19 tonight.

Great to see him out there! 💙

🔵 #ManCity

– Tuntui todella hyvältä [päästä taas pelaamaan]. Oli hyvä saada taas yleinen tunne siitä, miltä tuntuu olla takaisin kentällä, ja miten nopeasti kaikki tapahtuu, Sané kertoi Goalille pelin jälkeen.

– Minulla on vielä matkaa siihen, että olen 100-prosenttisessa kunnossa ja samalla tasolla kuin ennen. Siitä ei ole kysymystäkään. Mutta yleisesti ottaen, kaikki tuntuu todella hyvältä.

– Minä tunnen oloni itsevarmaksi, eikä minulla ollut ongelmia, joten olen tyytyväinen tähän päivään. Totta kai olisi hyvä päästä mahdollisimman nopeasti takaisin siihen vireeseen missä aiemmin olin. Mutta en aio ottaa siitä liian suuria paineita.

– Minun on totuteltava tempoon ja siihen miten nopea se on, koska jos olet sivussa niin pitkään kun minä olin, sinun on päästävä vauhtiin, Sané lisäsi.