Manchester Cityn ja Barcelonan väliset diilit ovat pyörineet lehtien palstoilla kesän alusta lähtien. Ensin oli Sergio Agüero, 33, sitten Eric García, 20, ja nyt otsikoita väännetään Aymeric Laportesta, 27. Pep Guardiola toivotti jo ex-pelaajilleen onnea Barcelonaan.

Keskustelut seurojen välillä ovat Mundo Deportivon mukaan vain kiihtyneet kiihtymistään. City on tarjonnut LaLigan jättiläisseuralle useita pelaajiaan.

Viime päivinä manchesterilaiset ovat osoittaneet suurta kiinnostusta Sergi Robertoa, 29, sekä Ousmane Dembéléä, 24, kohtaan. Koska Barcelona tarvitsee kipeästi vahvistuksia, ja sillä ei ole liikaa rahaa käytettävissään, on City valmis tarjoamaan pelaajiaan osana vaihtokauppaa.

Espanjalaismedia esitti tiistaina, että Barcelona ja Manchester City olisivat sopimassa yksityiskohdista, mitä tulee Dembélén ja Roberton kauppaan. Hallitseva valioliigamestari olisi valmis lähettämään Camp Noulle João Cancelon, 27, ja Bernardo Silvan, 26.

Silva on yhdistetty myös Atlético Madridiin.

Vaihtokauppa olisi toteutuessaan hyvin erikoinen. Dembélé ei ole ollut erityisen halukas jäämään Barcelonaan, ja hän on saanut vaihtelevasti vastuuta. Loukkaantunut hän on ollut jatkuvasti. Roberto vietti myös ison osan viime kaudesta lasaretin puolella eikä häntä voi markkina-arvossa verrata Canceloon tai Silvaan. Barcelona on kaupitellut häntä muutenkin.

Dembélé pelasi päättyneellä kaudella Espanjan pääsarjassa 30 ottelua, joissa hän teki kuusi maalia. Roberto pääsi kentälle 15 kertaa. Maaleja häneltä tuli yksi.