Manchester United nousi Mestarien liigassa kokemansa pettymyksen jälkeen voittojen tielle kaatamalla FA Cupin puolivälierässä Brightonin luvuin 2-0.

Jesse Lingard kiitteli joukkueensa selkärankaa ja luonnetta, joiden turvin se varasi itselleen matkan Wembleyn välierään.

– Brighton makasi alhaalla ja iski vastahyökkäyksillä. Totta kai tiesimme tämän ennalta, ja tärkeää on että onnistuimme ottamaan voiton.

Ottelun pelaajaksi valittiin tehot 1+1 kerännyt Nemanja Matić, mutta Lingard nosti esiin ennen kaikkea pelin avausosuman tehneen Romelu Lukakun. Belgialainen kirjasi nimiinsä jo 25. maalin kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna.

– Tiedämme mihin hän pystyy, ja hänen jatkuva läsnäolonsa yläkerrassamme on todella tärkeää. Romelu on se yksinäinen mies joka pitää palloa hyökkäyspäädyssä, ja hänen maalimääränsä kauden tässä vaiheessa on upea juttu.

– Totta kai oli iso isku itseluottamuksellemme pudota Mestarien liigasta. Nyt meillä on kuitenkin taas jotain tavoiteltavaa – minkä tahansa pokaalin voittaminen on joukkueelle ja kannattajille tärkeää.

Lähde: Manchester United