Manchester United haki täyden pistepotin Lontoosta, kun Crystal Palace taipui Selhust Parkilla luvuin 3-2.

Crystal Palace aloitti ottelun loistavasti. Isännät menivät johtoon jo kymmenen minuutin jälkeen. Christian Benteke syötti pelivälineen boksin eteen juosseelle Andros Townsendille, joka laukoi Palacen komealla laukauksella maalin etumatkalle.

José Mourinhon miehistö heräsi otteluun hetki Townsendin maalin jälkeen. Alexis Sánchez ja Paul Pogba saivat potentiaaliset maalipaikat, mutta kaksikko epäonnistui yrityksissään.

Vieraat ottivat pallonhallinnan kontolleen avausjakson puolivälissä, mutta ei onnistunut hätyyttelemään Palacen maalia muutamaa näennäistä paikkaa lukuunottamatta. Puoliajalle edettiin Palacen 1-0 -johtoasemassa.

Toinen jaksoi alkoi vauhdikkaasti. Crystal Palace lisäsi johtoaan jo toisen jakson kolmannella minuutilla. Jeffrey Schlupp pelasi vapaapotkun nopeasti syöttämällä vapaaksi jääneelle Patrick van Aanholt, joka sijoitti pallon varmasti ohi David de Gean.

Chris Smalling puski Unitedin kavennuksen vain seitsemää minuuttia myöhemmin. Mourinhon miehistö aloitti todellisen takaa-ajon huipennuksen vartti ennen loppua, kun Romelu Lukaku tasoitti ottelun hienolla yksilösuorituksellaan.

Nemanja Matic hiljensi Selhust Parkin lisäajalla lauottuaan boksin ulkopuolelta voittomaalin ja siten täyden pistepotin Unitedille.