Manchester United pelaa vajaan kuukauden kuluttua FA Cupin finaalissa.

José Mourinhon miehistö eteni kilpailun finaaliin voitettuaan Wembleyllä välierässä Tottenhamin lopulta luvuin 2-1.

Tottenham sai otteluun loistavan lähdön. Christian Eriksen lähetti kymmenen minuutin jälkeen loistokeskityksen boksiin ja Dele Alli syöksyi pelivälineen ohi voimattoman David de Gean.

Manchester Unitedin alakulo ei kuitenkaan kestänyt varttia pidempään. Mousa Dembélé menetti tyhmästi pallon omalla kenttäpuoliskollaan, Paul Pogba keskitti ja Alexis Sánchez puski komeasti punaiset tasoihin.

Pelillisesti tasainen avausjakso päättyi 1-1 -lukemiin. Toinen jakso olikin sitten José Mourinhon miehistöltä kerrassaan loistava esitys. Ottelun voittomaali näki päivänvalonsa tunnin kohdalla. Jesse Lingard jätti pallon kovaa vauhtia tilanteeseen juosseelle Ander Herreralle, joka laukoi sydämensä kyllyydestä. Pallo maaliin ja Mourinho valjasti miehistönsä puolustusasemiin.

Tottenham ei kuitenkaan kyennyt luomaan käytännössä minkäänlaista uhkaa Unitedin maalin lähettyville. Lontoolaiset pitivät palloa, mutta United osasi sulkea syöttölinjat ja tukki täysin keskustan, minkä vuoksi Tottenham jäi pallonhallintansa kanssa keskikentälle.

Tottenham laukoi toisen jakson aikana vain kertaalleen kohti de Gean vartioimaa maalia.