Valioliigan seitsemäs kierros käynnistyy lauantaina West Hamin ja Manchester Unitedin kohtaamisella. Man United putosi viikolla liigacupista ja on sarjassa seitsemäntenä. West Ham taas on viimeisellä säilyjän paikalla.

– Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka eivät ole pelanneet niin hyvin kuin niiden olisi pitänyt. Kumpikaan ei todellakaan ole saanut aikaan niitä tuloksia, joita molemmilta odotetaan, pohjustaa Viasatin jalkapalloasiantuntija Keith Armstrong.

West Ham aloitti kauden neljällä tappiolla, joiden jatkoksi ovat tulleet voitto Evertonista ja tasapeli Chelseaa vastaan. Erityisesti Chelsea-ottelussa pidetty nolla omassa päässä kerää ”Kekeltä” kiitosta.

– West Ham käytti kesällä paljon rahaa, mutta näin käy, kun joukkueen ostaa. Vie aikaa, että se hioutuu yhteen. Kahdessa viime pelissä on ollut hyviä merkkejä, etenkin Chelseaa vastaan. He puolustivat hyvin, Armstrong sanoo.

Unitedissa taas kuohuu jatkuvasti. Viimeisimmät käänteet ovat mainittu liigacupin Derby-tappio ja Paul Pogban varakapteeniuden poistaminen. Pogba oli aiemmin kritisoinut joukkueen pelityyliä sanoen viime viikonlopun kotona Wolverhamptonia vastaan pelatun tasapelin jälkeen, että Unitedin pitäisi hyökätä, hyökätä ja hyökätä etenkin kotiotteluissaan.

[readmore from=manchester-united]

– Manchester Unitedilla näyttää olevan sisäisiä ongelmia. Media on heidän kimpussaan ja jotkin asiat lävähtävät kasvoille sieltä. Tästä tulee Unitedille todella vaikea peli.

Alexis Sánchez ei ole näyttänyt sitä, miltä näytti Arsenalissa. Se on 100-prosenttisen varmaa. Pogba taas ei ole näyttänyt sitä, mihin hän pystyi Ranskan maajoukkueessa ja Juventuksessa. Egot tuntuvat lentävän ManU-leirissä, sanoo Armstrong.

West Ham-Manchester United nähdään Viasatin valioliigastudion ensimmäisenä otteluna lauantaina. Studiolähetys alkaa kello 14 Viasat Jalkapallo -kanavalla ja osoitteessa Viaplay.fi. Studion toinen ottelu on Arsenal-Watford.