Englannin Valioliigan lauantain iltapelissä kohtaavat Manchester United ja Newcastle.

Kummankin seuran alkukausi on ollut pettymys. Manchester Unitedilla on pinnoja sentään kymmenen, mutta Newcastlella vain kaksi.

– Valitettavasti molemmat seurat ovat olleet otsikoissa vääristä syistä. Tämä on todella iso peli molemmille, Viasatin jalkapalloasiantutija Keith Armstrong toteaa Valioliiga.comille.

Old Traffordilla on ollut viime aikoina kireä tunnelma. Tapahtumien polttopisteessä ovat olleet manageri José Mourinho ja keskikenttäpelaaja Paul Pogba. Kaksikon välejä ei voi kovin hyviksi juuri nyt luonnehtia.

– Manchester United on tällä hetkellä kiehumispisteessä. Tulokset ovat olleet huonoja ja pukukopissa on ainakin tiedotusvälineiden mukaan levotonta, Armstrong muistuttaa.

Kolme pistettä voisi muuttaa paljon.

– Nyt Manchester Unitedin tähdillä olisi loistava sauma saada murheet karkotettua, kun vaisu Newcastle on tulossa kylään. Mutta neljän voitottoman ottelun jälkeen voidaan puhua jo pakkovoitosta, Armstrong painottaa.

– Molemmilla seuroilla on nyt sauma kääntää kurssinsa, etenkin Newcastlella. Toisaalta tappio toisi paljon lisää murheita kummalle tahansa. Tappio voi tuoda isojakin seuraamuksia, Armstrong pohtii.

Manchester Unitedin ja Newcastlen välinen ottelu nähdään suorana lähetyksenä Viasatin ja Viaplayn kautta. Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat avoimessa katselussa koko viikonlopun ajaksi perjantaina 5.10 klo 16.00 alkaen.