Manchester Unitediin kesällä lainakomennukseltaan palannut Andreas Pereira ei komeile seuran peliaikatilastojen kärjessä, vaikka tällä kaudella kenttäkokemusta Valioliigastakin on. 22-vuotias ei mediatoimintansa puolesta ainakaan vaikuta mielistelevän joukkueen voimahahmoja.

Pereira kertoi viime kuussa tapahtuneen, José Mourinhon ja Paul Pogban välisen harjoituskenttäepisodin taustoista. Kyse oli jälleen kerran sosiaalisen median käytöstä.

Pogba seurasi lehtereiltä, kun United putosi Liigacupista ottelussa Derby Countya vastaan, rankkarikisan kautta. Ottelun jälkeen julkisuuteen levisi Instagram-video, jossa ranskalainen kavereineen naureskelee katsomossa.

– Kun video kuvattiin, johdimme vielä 1-0, Pereira kertoo brasilialaiselle UOL Sportille. Sitten lopulta hävisimme, ja ihmiset alkoivat sanoa videon tapahtumien liittyneen siihen ajankohtaan. Niin ei ollut.

Mourinhon katsotaan olleen yleisen mielipiteen kannalla, kun hän kohtasi Pogban harjoituksissa.

– Manageri luuli, että video oli kuvattu tappion jälkeen. Hän kysyi Pogbalta harjoituksissa, mistä tässä oli kyse, ja tunteet kuumenivat.

Brasilialainen sanoo, ettei juuri seuraa englantilaista mediaa, mutta tietää Mourinhon paineet asemassaan.

– Ihmiset sanovat, että hän saa potkut. Me emme joukkueessa usko siihen.